اسانس ها از یک سری ترکیبات پیچیده ای ساخته شده اند که از نظر ترکیبات شیمیایی با یکدیگر اختلاف دارند
مطابق نتایج بهینه یابی به منظور تولید فراورده حجیم با ویژگی مطلوب میزان رطوبت76/2درصد، فعالیت آبی212/0، تخلخل723/0، روشنی رنگ62/68 و پذیرش کلی04/4، شرایط فرایند شامل نسبت کنجاله بادام به بلغور ذرت15:85، سرعت چرخش مارپیچ196 دور بر دقیقه و میزان رطوبت خوراک ورودی12% تعیین گردید. محاسبه گردید. نتایج نشان داد بدلیل تفاوت ضخامت گوشته میزان تحمل بار وارده در آلوچه های بزرگ بیشتر از آلوچه های کوچک است. نتایج حاکی از این بود که محصول ضمن داشتن ویژگیهای تغذیهای و بافت متخلخل، از لحاظ مصرف کننده نیز مورد پذیرش قرار گرفت. اسانس ها و طعم دهنده هایی که علاوه بر تولید در داخل به میزان قابل توجهی از طریق واردات به بازار مصرف وارد می شوند و فروش مناسبی نیز دارند. چهار رژیم غذایی (با تعادل مواد با رژیم پایه) از فرمولاسیون های غذایی علاوه بر کازئین (پروتئین شیر) و Nutrend (یک غذای مکمل تجاری که از ذرت و دانه های سویا تولید می شود) فرموله شد تا 10 گرم پروتئین / 100 گرم از هر رژیم غذایی را بدست آورد ، که برای تغذیه آزمایشات با موشهای صحرایی Wister albino استفاده شد. سماق نابود کننده اثرات بد آنزیم های تولید شده در بدن به علت خوردن گوشت کباب شده است.
سپس این محلول الکلی وارد دستگاه تغلیظ کننده گردیده که الکل آن جدا و آنچه که باقی میماند محلولی است بنام “فنیل اتیل الکل” این سیستم به سیستم تقطیر سوم و یا سیستم اسانس گیر الکلی معروف است. محلول تمیز کننده گارنیر برای پوست های حساس مناسب بوده و پوست را از رادیکال های آزاد محافظت میکند. اسانس را می توانید از تهران فود تهیه نمایید. طرز استفاده: مقداری از شامپو را روی پوست کاملا خیس بریزید و با استفاده از نوک انگشتان روی پوست سر و مو به طورکامل ماساژ دهید.پس از مدت زمان 2 دقیقه آبکشی نمایید. هرکدام از این دو روش را انتخاب کنید برای صنعت فرقی ندارد و صنعت غذا همیشه از اصول مشخص با ترتیب زیر پیروی میکند. دیگر غول های صنعت از جمله رولون و استی لادر در حدود همان زمان ظاهر شدند . کافئین موجود در چای باعث تحریک متابولیسم، افزایش عملکرد مغز و کمک به هوشیاری میشود. افزایش رطوبت منجربه افزایش تخلخل، کاهش روشنی و ویژگی حسی (بافت) گردید و افزایش سرعت چرخش مارپیچ نیز باعث افزایش تخلخل، شاخص روشنی رنگ، صفات حسی (بافت و پذیرش کلی) شد.
اسانس ها از یک سری ترکیبات پیچیده ای ساخته شده اند که از نظر ترکیبات شیمیایی با یکدیگر اختلاف دارند و در حقیقت انواع ترکیبات آلی از قبیل هیدروکربن ها،الکل ها،کتون ها،آلدئیدها،اترها،استرها،اکسیدها و غیره در روغن فرار یافت می شود.به طور کلی ۵۰۰ نوع ترکیب شیمیایی ساخته شده است مثل روغن بادام تلخ ،بنزآلدئید ومتیل سالسیلات. FDA دارای لیستی از اسانسها و عصارههای طبیعی است که به طور کلی برای مصرف انسان بیخطر شناخته میشوند، اما شما هنوز هم باید با احتیاط عمل کنید. انواع اسانس های چای جهت چای سیاه، چای سفید، دم نوش های میوه ای، دم نوش های گیاهی و چای فوری مورد مصرف قرار می گیرند. ادعاهای زیادی از تسکین سیستم گوارش گرفته تا افزایش ایمنی، در مورد مصرف اسانسها وجود دارد که تشخیص حقیقی بودن آنها دشوار است و گرچه ممکن است اسانسها یک معجزه درمانی نباشند، اما مطمئناً میتوانند سلامتی و احساس بهزیستی شما را تقویت کنند. تعداد زیادی از اسانسها دارای خاصیت آنتی سپتیک هستند.
فرمولاسیون آرایشی و بهداشتی:
https://irchem.ir/formulation/fcosmetic/